Tree Dimension Logo

Uw bomen, onze job, voor uw veiligheid!

Vraag uw gratis offerte hier!

Tree Dimension zorgt voor uw bomen en planten:

Snoeien en Boomverzorging

Uw bomen en hagen groeien sneller dan u kan volgen. U moet ze absoluut snoeien. Niet alleen krijgt u dan een mooiere oprit en tuin, maar in de eerste plaats voorkomt u risico’s voor uzelf en problemen met de buren. Maar let op: niet eender welke boom of haag, niet zomaar om het even wanneer, en ook niet op eender welke manier! Tree Dimension help u correct snoeiwerk te leveren.

Afbreken

U moet een boom wegdoen, omdat hij ziek is of een risico betekent. Maar, door gebrek aan plaats, of omdat hij te dicht bij uw woning staat, is hem vellen te gevaarlijk. Of hij zou bij de buren kunnen vallen. Wij kunnen hem voor u afbreken, en het hout ofwel als brandhout klaarmaken, ofwel haxelen en mooi op uw terrein verspreiden. We kunnen ook alles wegdoen.

Tree Dimension klimmateriaal

Vellen

Uw bomen worden te omvangrijk, of ze zijn ziek. Ze kunnen ook onstabiel lijken. U moet ze wegdoen, omwille van de wet, of voor de veiligheid. Thomas Ranschaert kan hen voor u vellen en wegdoen, haxelen of als brandhout klaarmaken. Wel nadat u de nodige toelating hebt bekomen, en daar kan hij u ook bij helpen en/of adviseren.

VTA

VTA betekent Visual Tree Assessment. Thomas Ranschaert heeft de nodige opleiding genoten bij de BSBB, de Belgische School voor Boomverzorging en Bosbeheer, om uw bomen te komen analyseren et de mogelijke risico’s op vallen of ziekte te bepalen. Op die manier kunt u beslissingen nemen om ze correct te verzorgen, te vellen of af te breken.

We bieden u een dienst op maat van uw wensen en de noden van uw bomen en planten

We komen gratis ter plaatse kijken om samen met u de beste oplossing te bespreken. Op die basis maken we ook gratis een offerte op. Als u die goedkeurt spreken we een dag af voor de werf; u hoeft geen voorschot te betalen.

Vraag een gratis bezoek en offerte of advies

Thomas RANSCHAERT – Boomverzorger

A. Dewitstraat 32 – 3078 KORTENBERG-MEERBEEK

0468 19 25 17 – thomas@treedimension.be

IBAN BE67 0017 6517 5987 – BIC GEBABEBB

BTW 636.981.578